Vraag offerte aan

Over ons

Wij als Airco-Force zijn in het leven geroepen om te ontzorgen van uw airco benodigdheden. Wij doen dit door een prijs te geven voor de volledige installatie. Dit doen wij om de onzekerheid van de "cowboys" op de markt weg te halen. Er zijn veel mensen die hun afspraken niet na komen, maar hier dit helpt u niet en de bedrijven niet. Nu is het zo dat niemand precies weet wat er gebeurt als je in een muur boort. Daarom bespreken wij alles met onze klanten wanneer het gebeurd, om samen tot de juiste oplossing voor u te komen.

Welkom bij Airco-Force. Het juiste adres voor de juiste airco voor u. Op deze pagina hebben wij een aantal punten uitgelicht die voor ons erg belangrijk zijn, zodat u ook weet wat u van ons kan verwachten wanneer wij bij u installeren. Om op deze manier voor alle partijen een prettige situatie te creëren.

Wie zijn wij?

Airco-Force staat voor een betrouwbaar bedrijf dat graag met u meedenkt over uw wensen. Samen met u streven wij naar een mooi resultaat. Wij snappen heel goed dat uw huis veel voor u betekent dus is het aan ons om hier voorzichtig mee om te gaan. Wist u dat uw airco ook kan verwarmen? Erg handig met de hoge gas prijzen. Neem contact met ons op voor meer uitleg.

Airco-Force bestaat momenteel uit 5 mensen en wij zijn nog altijd op zoek naar meer monteurs. Dus meld u aan en voeg uw naam toe aan ons team:

Junior, Arton, Reyhan, Victor & Daan.

Betrouwbaarheid

Wij hechten veel waarde aan duidelijke en eerlijke communicatie. Wanneer wij een afspraak met u maken komen wij deze altijd na. Ookal kunnen wij niet door muren heen kijken. Wij hebben bouwkundige kennis maar wij staan soms ook nog voor een verrassing. Heeft u vragen over een offerte, de techniek van uw airco of is er iets in de werkwijze van onze monteur of sales team? Dan horen wij dat altijd heel erg graag. Wij helpen u dan met uitleg om u ook meer inzicht te geven over wat er bij u thuis gebeurd.

Werkwijze

Eerste contact: u bent op zoek naar een airco voor bij u thuis. Hierin zijn wij gespecialiseerd, wij helpen u hier graag mee. U kunt altijd contact met ons zoeken via het contact formulier op onze website, de telefoon (071 22 06 028) of u kunt een mailtje sturen naar sales@airco-force.nl. Wij streven er naar om zo snel mogelijk contact met u op te nemen mocht u niet gelijk iemand aan de lijn krijgen. Wanneer wij elkaar spreken legt u ons de situatie uit. Is dit lastig om aan de telefoon te doen of is er meer leiding dan 5m van het binnen naar het buiten-deel? Dan komen wij graag bij u langs.

Tijdens dit bezoek kijken wij naar wat de situatie is en vertelt u uw airco wensen aan ons. Dit noteren wij zodat de monteur hiervan op de hoogte is. Voor de installatie datum zal hij u ook bellen om aan te geven wat er op voorhand technisch mogelijk is en wat niet.