Vraag offerte aan

Specials

Betreed de wereld van luxe comfort met staande airconditioning en kunstzinnig design

Bij Airco-Force begrijpen we dat grote ruimtes vragen om krachtige koeloplossingen met stijlvolle functionaliteit voor uw kantoorpand of restaurant. Ontdek het ultieme comfort met onze staande airconditioningsystemen. Ook voor de particuliere koper hebben wij stijlvolle oplossingen voor als u de standaard witte kast maar niets vindt. De oplossing voor u vindt u in de indrukwekkende LG Artcool Gallery of de verfijnde Daikin Emura.

Staande airconditioning voor grote ruimtes

1. Krachtige koeling
Onze staande airconditioners zijn ontworpen om grote ruimtes te voorzien van krachtige en gelijkmatige koeling die begint bij 13,4 kW. Geniet van een aangename temperatuur, ongeacht de omvang van de kamer.

2. Flexibele plaatsing
Dankzij het vrijstaande ontwerp kunnen deze units flexibel worden geplaatst in grote ruimtes, zodat u kunt profiteren van optimale koeling zonder concessies te doen aan de esthetiek van de ruimte.

3. Geavanceerde luchtcirculatie
Ervaar een verbeterde luchtcirculatie voor een gelijkmatige verdeling van koele lucht. Onze staande airconditioners zorgen voor een comfortabele omgeving, zelfs in de meest uitgestrekte ruimtes.

LG Artcool Gallery: kunstzinnige functionaliteit

Ontworpen als een kunstwerk op zich, tilt de LG Artcool Gallery airconditioner de esthetiek van uw ruimte naar nieuwe hoogten.

1. Innovatief design
Transformeer uw airconditioning in een kunstwerk met het innovatieve ontwerp van de LG Artcool Gallery. De unit fungeert als een fotolijst, waarin u persoonlijke foto's en kunstwerken kunt plaatsen.

2. Adembenemende kleureffecten
Geniet van de dynamische verlichting van de Artcool Gallery, die automatisch reageert op veranderingen in de omgevingstemperatuur. Voeg een vleugje artistieke flair toe aan uw ruimte.

Daikin Emura: elegantie en functionaliteit in één

1. Iconisch design
De Daikin Emura is een meesterwerk van modern design. Het strakke, slanke ontwerp voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte, terwijl het tegelijkertijd krachtige koelprestaties levert.

2. Intelligente technologie
Met intelligente functies zoals bewegingssensoren en wifi-connectiviteit biedt de Daikin Emura een geavanceerde, gebruiksvriendelijke ervaring. Bedien jouw airconditioner eenvoudig via een app op uw smartphone.

Bij Airco-Force geloven we in het aanbieden van hoogwaardige airconditioningoplossingen die niet alleen functioneel zijn, maar ook naadloos integreren in uw leefomgeving. Ontdek het beste van koeling, design en technologie met onze staande airconditioners en de kunstzinnige LG Artcool Gallery en Daikin Emura. Neem vandaag nog contact met ons op voor advies op maat en laat ons uw ruimte transformeren in een oase van luxe comfort.

Comfort ontmoet design, alleen bij Airco-Force.