Vraag offerte aan

Garantie

Verleng uw gemoedsrust: garantieverlenging met ons onderhoudscontract

Bij Airco-Force zetten we een extra stap om ervoor te zorgen dat uw investering in comfort en kwaliteit wordt beschermd. Vanuit de overheid krijgt u standaard 2 jaar fabrieksgarantie, voor het verlengen hiervan kunt u bij ons een onderhoudscontract tekenen. Wanneer u bij ons een onderhoudscontract tekent, gaat dit verder dan alleen routine-onderhoud. Het biedt u ook de gemoedsrust van een verlengde garantie gedurende de looptijd van het contract.

Waarom kiezen voor ons onderhoudscontract?

1. Langer genieten van gemoedsrust
Met ons onderhoudscontract hoef u zich geen zorgen te maken over onverwachte kosten voor reparaties. Uw garantie wordt verlengd tot de volledige duur van het contract, waardoor u langer kunt genieten van een goed functionerend airconditioningsysteem.

2. Prioritaire service
Als onderhoudscontracthouder geniet u van prioritaire service. Mocht er een probleem optreden, staan onze deskundige technici voor u klaar om snel en efficiënt in actie te komen, waardoor de downtime tot een minimum wordt beperkt.

3. Optimale prestaties
Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat uw airconditioningsysteem altijd op zijn best presteert. Dit betekent niet alleen een verlengde levensduur, maar ook een continue efficiënte werking, wat resulteert in energiebesparingen op de lange termijn.

4. Afgestemd op uw behoeften
Onze onderhoudscontracten zijn flexibel en afgestemd op uw specifieke behoeften. Of u nu een particuliere woning, bedrijfspand of industrieel complex hebt, wij hebben het juiste contract om ervoor te zorgen dat uw airconditioningsysteem optimaal blijft functioneren.

Bij Airco-Force geloven we in totale klanttevredenheid en bieden we niet alleen hoogwaardige producten, maar ook uitgebreide service. Kies voor ons onderhoudscontract en verleng niet alleen de levensduur van uw airconditioningsysteem, maar ook uw gemoedsrust. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek de voordelen van een zorgeloze airconditioning ervaring.

Comfort met vertrouwen, alleen bij Airco-Force.