AIRCO-FORCE
  Voor een perfect  binnenklimaat
 

KAISAI CARE


Dankzij moderne functies zorgt de KAISAI Care wandairco op een bijzondere manier voor schone lucht in huis.


De airconditioner is uitgerust met dubbele filters die pollen en stof tegenhouden, mijten absorberen en ongewenste geuren uit de lucht verwijderen, terwijl de I-Clean-functie een effectieve verwijdering van stof en schimmel uit het apparaat mogelijk maakt en de groei van bacteriën voorkomt en de binnenkant behoudt schoon.


Dankzij de luchtionisatiefunctie verwijdert het apparaat de deeltjes van mijten, schimmels, bacteriën en virussen uit de omgeving. Een bijkomend effect van de ionisator is luchtbevochtiging, wat een positief effect heeft op de huid en een aangenaam fris gevoel geeft in een geklimatiseerde ruimte.


WIFI module

Het hoge gebruikscomfort van het apparaat wordt verzekerd door de standaard WiFi- module en praktische functies: Eco en Gear. 


Als de Eco-functie is ingeschakeld, stelt de airconditioner automatisch de temperatuur en ventilatorsnelheid in op de optimale waarden, waardoor het elektriciteitsverbruik aanzienlijk wordt verminderd, wat zich vertaalt in een besparing van meer dan 60% in vergelijking met de standaardwerking van het apparaat. 


Op zijn beurt stelt de Gear-functie u in staat om de maximale werkintensiteit van het apparaat te bepalen en het energieverbruik actief te regelen.


Prijs op aanvraag.


In de bijlage vindt u de specificaties van de CARE

KAISAI CARE
_KAISAI_CARE.pdf (1.54MB)
KAISAI CARE
_KAISAI_CARE.pdf (1.54MB)

 
E-mailen
Bellen